15-12-2013

(Català) Enquesta sobre la recerca catalana

Entre els diferents projectes de la sectorial de Recerca per la Independència de cara als propers i decisius mesos, hi ha la preparació i difusió d’una enquesta que té com a objectiu principal conèixer els dubtes i les pors que genera la independència en el col•lectiu de persones que treballem en el món de la recerca, així com recollir idees sobre com pensem que hauria de ser la política científica en el nou estat.

L’enquesta es contesta de forma molt ràpida i és confidencial. Us preguem que la contesteu al abans possible i que la difongueu entre els companys. Interessa l’opinió de tothom: no només investigadors sinó també estudiants, gestors, administratius, tècnics…

Respon l’enquesta

https://assemblea.cat/enquesta_recerca

11-09-2013

Release of the Blog Research for Independence

Research for Independence, a sector of the National Catalan Assembly, was born almost a year ago with the intention of bringing together different groups dedicated to research, from researchers to technicians, managers and students, to show our support for the independence of Catalonia, as well as the advantages of having our own state in contrast to the detriment that would cause to research to remain tied to Spain. Currently, we already have over 300 people who have expressed interest in our sector, and collaborate with it in many different ways.

Read more…