22-03-2014

Campanya Signa un Vot per la independència

Recollida de signatures al Parc Científic de Girona

Recollida de signatures al Parc Científic de Girona

La sectorial de Recerca per la Independència ha començat a col·laborar en la campanya Signa un Vot per la Independència, donant suport a assemblees territorials com la comarcal Gironès per la independència i la del barri de Les Corts de Barcelona. Així, al llarg de 2 setmanes s’ha pogut votar a tots els campus de la UdG i al Parc Científic de Girona. Un grup nombrós i organitzat de professors, estudiants i personal d’administració i serveis ha desplaçat taules a l’entorn de totes les facultats per facilitar que tots els membres de la comunitat universitària poguessin exercir el dret de petició. Les taules itinerants han cobert de forma simultània els campus de Montilivi, del Barri Vell, de la zona centre, amb les facultats d’Infermeria i Medicina i finalment el Parc Científic de Girona. A la facultat de Medicina i al Parc Científic ha estat remarcable la participació d’estudiants de fora de Catalunya que cursen Medicina a Girona o que treballen en grups de recerca del Parc i que han volgut participar amb el seu vot. Arreu de la universitat ha calgut donar explicacions en anglès i en altres llengües als estudiants d’altres països que participen en intercanvis Erasmus. Els organitzadors han destacat que aquesta acció ha permès també donar a conèixer la voluntat d’aconseguir la independència per la via de la democràcia a persones que vénen d’altres països.

Per altra banda, en col·laboració amb Universitats per la Independència i l’Assemblea territorial de Les Corts a Barcelona, s’estan instal·lant parades de recollida de signatures tots els dimarts i dijous de 12-16 h, els dimarts a Gregorio Marañón, cantonada Diagonal (prop d’Arquitectura Tècnica) i els dijous a la sortida del Metro Palau Reial.

Paral·lelament, avancem en la idea de constituir una Junta Peticional per a la nostra sectorial, de forma que puguem començar a recollir signatures en facultats i centres de recerca un cop tinguem l’autorització de degans i directors, sense dependre de cap territorial. Necessitarem voluntaris que vulguin fer d’apoderats per a aquesta campanya, us mantindrem informats.

Escriu el teu comentari