25-03-2014

La nostra resposta davant els atacs de Manos Limpias

JuntsUn cop més, la resposta de l’ANC i la seva gent davant dels atacs que estem rebent des de diversos fronts, el darrer per part de Manos Limpias, ha estat exemplar. Com sempre hem dit, la millor resposta és seguir treballant amb actitud positiva i amb més il·lusió que mai per poder aconseguir una victòria pacífica i democràtica del SíSí el 9 de novembre. I la resposta ha estat una allau d’inscripcions.

Entre membres de ple dret i simpatitzants i col·laboradors l’entitat arriba als 55.000 adherits. Més de 30.000 persones ja són membres de ple dret de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

El passat divendres 14 de març eren més de 22.000 els membres de ple dret de l’entitat, i des d’aleshores l’allau de noves inscripcions no ha fet més de créixer: el dijous 20 de març se superaven els 25.000 i aquest dimarts 25 de març s’han superat els 30.000 a les dotze del migdia. En concret, l’entitat comptava a aquesta hora amb 30.131 membres de ple dret. Juntament amb els simpatitzants i col·laboradors, l’Assemblea ja arriba a les 55.000 persones adherides. També a la nostra sectorial hem enregistrat un munt de noves adhesions: des de dimarts 18 fins avui 25 de març hem rebut 48 sol·licituds d’adhesió com a membres de ple dret. Aquesta és la nostra resposta, perquè Tots Som Assemblea Nacional Catalana!

Escriu el teu comentari