20-11-2013

Manel Esteller, un dels científics més influents del món en l’àrea de la biomedicina, creu que la recerca seria millor en una catalunya independent

Manel Esteller, professor del Departament de Ciències Fisiològiques II de la UB i professor d’investigació ICREA a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), on dirigeix el Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer, ​​ha estat reconegut com un dels científics més influents del món en l’àrea de la biomedicina, segons un estudi bibliomètric publicat per la revista European Journal of Clinical Investigation i que es basa en el període 1996-2011.

Segons publica La Vanguardia en la seva edició del 19/11/2013, el Dr. Esteller ha declarat que  “en una Catalunya independent, la investigació estaria millor”.  Malgrat ha remarcat que a Catalunya sempre s’ha apostat per la investigació, fos quin fos el partit governant. el Dr. Esteller ha reclamat un millor finançament, i ha concretat que en una Catalunya independent l’ideal seria que el pressupost per a recerca passés del 1.6% al 2,5% del PIB.

Marta Alegret (Universitat de Barcelona)

Enllaços

Escriu el teu comentari