24-02-2014

El Mobile World Congress, una oportunitat per internacionalitzar la causa catalana

L’Assemblea Nacional Catalana serà present al Mobile World Congress (MWC), que tindrà lloc a Barcelona a partir d’avui, per explicar  als seus assistents el procés pacífic i democràtic favorable a la independència que s’està vivint a Catalunya. Concretament, les assemblees territorials de l’ANC al Barcelonès repartiran 20.000 fulletons, 5.000 cada dia, a les principals entrades al MWC, als recintes de la Fira de la Gran Via i a la Fira de Montjuïc. En total, es repartiran díptics en quatre llengües: anglès, francès, alemany i castellà.

Amb aquesta actuació que s’engloba dins la campanya “De Catalunya al món”, l’ANC pretén fer un pas més en la internacionalització de la causa catalana, remarcant la seva condició pacífica i democràtica i la voluntat de poder votar el futur de Catalunya el proper 9 de novembre del 2014.

A més a més, com a complement a aquesta voluntat informativa de l’ANC dirigida al públic internacional del MWC, la territorial de Sants-Montjuïc per la independència ha preparat, per al dimecres 26 de febrer a les 17h, una acció a la Plaça Espanya de Barcelona, en què es penjaran diferents cartells amb un codi QR que estaran redirigits a una pàgina web amb enllaços d’interès amb informació sobre la consulta del 9 de novembre i el procés cap a la independència.

La nostra sectorial ha començat a treballar amb la sectorial de Catalunya Exterior per tal de col·laborar també en el projecte “De Catalunya al món”.  És habitual que les persones vinculades a la recerca tinguin contactes en diversos països,  i amb freqüència hi viatgen per assistir a simposis i congressos. Aquesta característica del nostre sector suposa un important potencial per a aconseguir que la nostra causa tingui ressò més enllà de les nostres fronteres. Us anirem informant mitjançant aquest blog de les iniciatives que durem a terme en aquest aspecte.  

Marta Alegret (Universitat de Barcelona)

Enllaços

Escriu el teu comentari