15-07-2015

Us presentem el blog Científics per la Independència

Un grup de científics han endegat un nou blog anomenat “Científics per la independència” amb la finalitat d’exposar les nostres raons (les dels cientifics) a favor de la independència de Catalunya. El blog incorporarà noves entrades de manera regular, com a mostra us oferim un extracte de la seva entrada de presentació:

“Malgrat l’enorme impacte de la seva tasca en la societat, els científics a Catalunya són majoritàriament desconeguts pels ciutadans: no són convidats als debats, ni a les tertúlies radiofòniques, no fan rodes de premsa, la seva vida privada no desperta l’interès de la dels esportistes, els artistes o els actors. Contràriament a la visió gairebé caricaturesca que hom podria tenir, però, l’obsessió per la ciència no fa els científics aliens als reptes de les societats que els envolten. Catalunya viu un moment únic en la seva història, en el qual possiblement es jugui la seva pervivència com a nació. Els científics a Catalunya, com la resta de ciutadans, viuen intensament aquest moment. No sabem si la majoria són favorables o contraris a la independència de Catalunya. Sabem, això sí, que n’hi ha molts, entre ells els més reconeguts, que hi estan inqüestionablement a favor. Aquest blog és per escoltar-ne les raons.”

 El blog Científics per la independència neix amb el suport de la nostra sectorial, per la qual cosa us demanem que llegiu, comenteu, distribuiu tant àmpliament com pogueu i contribuiu. Podeu enviar les vostres entrades (idealment entre 300 i 500 paraules) a cientificsxindependencia@gmail.com.

 També podeu fer el seguiment per facebook i  twitter (@cientificsXindy)

Marta Alegret (Universitat de Barcelona)

Enllaços

Escriu el teu comentari