10-10-2014

Video: Estem preparats per ser capdavanters en recerca

La nostra sectorial , en col·laboració de la Sectorial d’Audiovisuals, ha preparat un vídeo de curta durada on 5 personalitats rellevants en recerca i innovació (Eudald Carbonell, Alícia Casals, Manel Esteller,  Josep M. Llovet i Jaume Bertanpetit) expliquen com veuen la situació actual de la recerca a Catalunya , quin impacte tindrà la independència en la recerca, com seran a partir d’aquest moment les relacions amb Espanya i amb Europa en aquest àmbit, i en definitiva, com creuen que serà el futur de la recerca al nostre país.

El vídeo forma part de la campanya “Estem preparats”, el seu director ha estat en Jordi Font, coordinador de la sectorial de Recerca per la Independència, Esther Sardans ha estat la periodista i en Miquel Àngel Mateu el realitzador.

Ara és l’hora que en fem difusió entre tots els que treballen en el món de la ciència, la recerca i la innovació, i també entre el públic no especialitzat, doncs algunes de les persones que hi intervenen són prou conegudes. Fem-lo córrer! Estem preparats!

Marta Alegret (Universitat de Barcelona)

Enllaços

Escriu el teu comentari